stort møbelutvalg

Stort møbelutvalg

Møbler som skaper suksess

Å investere i kontormøbler med lang levetid gir en rekke fordeler for deg som kunde. Vi mener det viktigste vi gjør er å lytte til hva det faktiske behovet vil være fremover, og det er vårt ansvar å anbefale løsninger og produkter som vil fungere i lang tid fremover. Vi samarbeider med store og små møbelprodusenter, og har et stort utvalg møbler som vi mener skal dekke de fleste behov og ønsker. Vi foretrekker produkter med lang levetid, og da er det viktig at vi sammen med deg finner de møblene som gjør at dere vil beholde møblene lenge. Da får du mest igjen for pengene på lang sikt!

Langvarig bruk og mindre slitasje

Når man investerer i møbler av høy kvalitet får man produkter som er designet og bygget for å vare lenge. Dette betyr mindre slitasje over tid, og dermed også mindre behov for utskiftninger.

Helge og Asle har skremmende lang fartstid i bransjen, og de har gjort seg mange erfaringer som er nyttig for deg når du skal gjøre investeringer i din bedrift. Valg av riktig tekstil som er slitesterkt og som tåler rengjøring er eksempel på noe det er verdt å legge litt ekstra fokus på da dette kan være avgjørende for hvor fornøyd dere blir med møbelet på sikt. De vet også hvilke bordunderstell som er stabile, eller hvilke type hjul som vil fungere på ditt gulv.

Til alle arbeidsområder

Typiske kontormøbler og gode ergonomiske løsninger for din arbeidsplass er selvfølgelig noe av det vi leverer mest av. Men i tillegg til dette har vi et stort utvalg møbler som dekker dine behov i kantina, i sosiale soner, møterommet eller til hjemmekontoret.

Bedre komfort og ergonomi

Uansett hvilket type areal som skal innredes ønsker vi alltid at komfort og reduksjon av belastningsskader blir hensyntatt.

I enkelte sosiale soner og fellesområder bør det for eksempel fokuseres på lyddemping, avskjerming og riktig belysning. På hjemmekontoret vil arbeidsstol som har fleksible innstillingsmuligheter og som kan tilpasset høyde på arbeidsbordet være hovedfokus, men vi bytter også ofte ut understellet på et eksisterende bord med hev/senk understell slik at den ansatte får variasjonsmuligheter også når det jobbes hjemmefra.

Lov å kjøpe nytt?

I dag er det stort fokus på bærekraft og miljø, noe vi absolutt ønsker å bidra til gjennom vår ombrukskompetanse og fokus på gjenbruk. Men når behovet for nye møbler er tilstede vil vi gi deg de beste rådene med tanke på hvilke produsenter som har minst negativ påvirkning på miljøet, og materialer som sørger for at produktet vil ha en så lang levetid som mulig.

Vi stiller krav til våre leverandører om at de må ha gode ordninger for service og reparasjon, og at menneskene involvert i produksjonen skal ha gode arbeidsforhold. En viktig ting å tenke på når vi kjøper nytt fremover er at møblene bør være fleksible med gode tilpasningsmuligheter slik at de kan endres og justeres etter behov. Dette gjør det enklere å tilpasse møblene etter hvert som organisasjonen endrer seg.