Moderne arbeidsplass

Moderne arbeidsplass

Microsoft 365

Microsoft 365 samler det viktigste en bedrift trenger for å jobbe effektivt, sikkert og mobilt. Du betaler en fast pris per bruker per måned. Vi kartlegger ditt behov og finner den lisensen som passer best for dine medarbeidere.

Identitetskontroll

Tidligere har det vært fokus på å stoppe dataangrep ved hjelp av for eksempel brannmurer, men de siste årene har vi erkjent at det stadig økende behovet for å arbeide fleksibelt og mobilt medfører et annet behov for sikkerhet. Vi hjelper deg med å sikre identitet, enheter, apper, infrastruktur, nettverk og data.

Brukersupport

Når du trenger hjelp er det fint å få snakke med personer som kan hjelpe deg i stedet for å bli et nummer i køen. Frank, Preben, Bjørge og Bjørn Magne har en egen evne til å besvare dine IT-relaterte spørsmål på en forståelig og enkel måte, og strekker seg langt for å løse dine IT-problemer så raskt som mulig.

Riktig maskinvare

Vi leverer maskinvare fra anerkjente leverandører, og sørger for å gi deg gode råd tilpasset dine behov. Hos oss kan du blant annet få PCer, skjermer, tastatur/mus, printer, møteromsutstyr og headset. Vi har god kompetanse på IT-infrastruktur og leverer også servere, lagring og nettverk.