Skybasert utskriftsløsning

KVH tilbyr en sentralisert utskriftsløsning som forenkler administrasjonen av bedriftens printere og utskriftsjobber. Løsningen er designet for å være brukervennlig, og den skybaserte plattformen gjør det mulig å administrere utskriftsmiljøet fra hvor som helst, når som helst.

Ideell for moderne bedrifter

Løsningen gir full kontroll over bedriftens utskriftsmiljø, inkludert skriveroppsett, utskriftskøer og brukertilganger i et oversiktlig brukergrensesnitt. Sikkerhetsfunksjoner som autentisering, kryptering og sikker utskriftsfrigivelse for å beskytte bedriftens dokumenter og informasjon er funksjonalitet som ligger i pakken. Dette er viktig for alle bedrifter i dag, men spesielt dersom dere håndtere sensitiv informasjon og personopplysninger.

Skalerbart og kostnadseffektivt

Løsningen er kompatibel med de aller fleste printere, og støtter både Windows- og Mac-baserte arbeidsstasjoner. Det er veldig enkelt å legge til og fjerne brukere, noe som er viktig for å imøtekomme organisasjonens behov for hyppige tilpasninger og endrede behov. Ved å automatisere utskriftsadministrasjonen reduseres behov for IT-ressurser, samt at erfaringene viser et redusert papir- og driftsmateriellforbruk etter at løsningen er implementert. Kostnader til lokal utskriftsserver er ikke lenger til stede.

På farten?

En slik løsning støtter utskrift fra mobile enheter og fjernarbeid, noe som er spesielt nyttig for bedrifter med ansatte som arbeider hjemmefra eller er mye på reise. For ansatte som arbeider på ulike avdelingslokasjoner vil dette være et meget effektivt arbeidsverktøy.