Avdelingsbilde maskinavdeling

Multifunksjonsmaskiner med serviceavtaler

Dekker alle behov

Uansett om du printer mye eller bare av og til er det viktig at printeren faktisk fungerer når du har behov for en utskrift. Vi har et stort utvalg maskiner fra våre gode samarbeidspartnere, og har løsninger både for hjemmekontoret og større bedrifter med flere avdelinger.

Vi legger stor vekt på å finne den printløsningen som fungerer for deg og ditt budsjett, og stiller deg en del kartleggingsspørsmål slik at vi er sikre på at vi leverer den riktige totalløsningen i forhold til volum, antall brukere, sikkerhetsbehov og i hvilke formater du ønsker utskrifter.

Det skal bare fungere!

En multifunksjonsmaskin kan gjøre flere ting; produsere utskrifter i flere formater og størrelser, skanne inn de dokumentene du skal bevare digitalt, samt kopiere de dokumentene du ønsker flere eksemplarer av. Dette høres jo enkelt ut, men vi opplever ofte at spesielt skanning kan medføre problemer for mange. Våre teknikere har en unik kombinasjon av kunnskap om maskinene med IT-kompetansen de har opparbeidet seg over mange år.

Mange fordeler

Økt produktivitet og bedre miljøprofil

Multifunksjonsmaskiner, som kombinerer utskrift, skanning og kopiering i én enhet, forenkler arbeidsflyten og reduserer behovet for flere separate enheter. Dette sparer tid og plass, samtidig som det bidrar til en mer effektiv og produktiv arbeidsplass. Mange bedrifter har fortsatt egne printere til ansatte som skal skrive ut sensitive dokumenter. Dette er ikke lenger nødvendig hvis det tas i bruk en sikker print-løsning i bedriften. Da styres utskriftene til riktig person til rett tid. Ved å erstatte småprintere med en multifunksjonsmaskin kan bedriften redusere sitt energiforbruk og minimere avfall fra forbruksmateriell. Dette bidrar til en bedre miljøprofil og styrker bedriftens bærekraftsarbeid.

Pålitelig teknisk støtte

Med en serviceavtale får bedriften tilgang til teknisk støtte og vedlikehold fra profesjonelle teknikere som ikke er langt unna deg. Dette sikrer at multifunksjonsmaskinen fungerer optimalt og reduserer risikoen for driftsstans og produktivitetstap. Serviceavtalen inkluderer driftsmateriell i tillegg til service og deler, og er en forutsigbar trygghet for hele bedriften.