Bilde fra Vikenco sin loungeavdeling i kantinen.

Vikenco - fantastiske lokaler i flotte omgivelser!

Et praktbygg

Vikenco har utvidet sine produksjons- og administrasjonslokaler på Rindarøya, og i den forbindelse var vi så heldige å få levere møbler og inventar til kantina, kontoravdelingen og fellesområdene. Resultatet har blitt meget gjennomført og bra, takket være gode fargevalg og meget bevisste vurderinger fra ledelsen i Vikenco.

Kantine eller restaurant?

Dette tror jeg er en av de fineste restaurantene jeg har vært på!

Dette utsagnet overhørte vi da vi deltok på et arrangement med servering i kantina til Vikenco. Og det er vi helt enige i! Det var valgt ut en veldig fin fargepalett i utgangspunktet, og vi fant sammen frem til tekstiler og møbler som harmonerer veldig godt med omgivelsene. Resultatet er et behagelig og velfungerende samlingspunkt for alle ansatte.

"Office with a view"

Det var viktig for Vikenco at utsikten de har fra de store vindusflatene skulle utnyttes mest mulig. Det ble valgt lyse kontormøbler i grå eik, og det var ønskelig med rene linjer og minst mulig hindringer og avgrensninger. I et åpent landskap kan dette gå på bekostning av støy og forstyrrelser, så det vurderes nå om det skal settes inn litt høyere skiller mellom arbeidsplassene i form av for eksempel blomsterkasser eller lignende.

Stillerommene kan benyttes til viktige samtaler eller oppgaver som krever full konsentrasjon. Her er det valgt en effektiv arbeidsplass på det ene rommet, og en hvilestol med utsikt på det andre.