Ansatt som sitter foran bærbar PC

KVH tilbyr nanolæring!

Nanolæring - opplæring som fungerer!

Alt går fort i dag. Kravene til å dokumentasjon øker. Retningslinjer og forskrifter endres. Informasjonstilgangen er enorm, men det blir samtidig vanskeligere å få viktig informasjon til å feste seg hos de ansatte.

Dette kan vi hjelpe dere med!

Vi samarbeider med Junglemap, et selskap som har utviklet effektive opplæringsmetoder basert på forskning, og som har holdt på med dette i over 20 år. Vi anbefaler alle våre kunder å starte med et kurs i grunnleggende IT-sikkerhet. Kombinert med kurset kan vi gjennomføre såkalte phishing-tester, der vi sjekker hvor flinke de ansatte er til å unngå å bli lurt av falske eposter.

Nanolæring fungerer slik at dine ansatte får tilsendt leksjoner på epost. Hver leksjon tar maksimalt 3 minutter, og intervallene fordeles over en lengre periode slik at det ikke går ut over de daglige oppgavene. De ansatte blir motivert til å gjennomføre opplæringen ved hjelp av for eksempel "gamification", der de får et synlig bevis på hvor bra de har gjort det underveis i opplæringen og kan sammenligne resultatene mellom avdelingene eller hverandre.

Relaterte artikler

No items found.